PRE-tentro

NYHET i Betania!

Oppstart fredag 9. september kl. 18-20

NYTT tilbud for alle som går i 8. klasse skoleåret 2022/2023:

PRE-tentro

Annenhver fredag vil vi ha samlinger i Betania. Disse er for alle som går i 8. klasse. Da har vi ei fellessamling med fokus på Jesus og tro, så går vi i grupper hvor vi gjør eller lager ting, før vi avslutter med felles snack.

Ungdommene velger selv hvilken gruppe de vil være på. Tanken er at de er på samme gruppe hver gang, men at vi bytter på gruppene ei gang i halvåret. Da får alle vært på to grupper hver i halvåret.

Grupper du kan velge mellom:

– smag&behag

– gøy med ball

– webdesign123

– småeksperiementer

– mer om Jesus

– sykkel&terregng

info-om-pre-tentro

Hva er PRE-tentro?

I Betania har vi Connection for alle som går i 5.-7. klasse. Så har vi tentro for de i 9. klasse. Nå vil vi starte PRE-tentro for dere i 8. klasse.

På en måte er det en liten forberedelse til tentro, som er vår tilbud til alle i konfirmasjonsalder. MEN det er ingen forpliktelse om å være med på tentro hos oss ved at du blir med på PRE-tentro!

ALLE er hjertelig velkomne som er 8. klassinger!

På første samling den 9. september blir det felles aktivitet for alle. Så får alle med en lapp hjem hvor de skriver på hvilken grupper de ønsker å være på i løpet av høsten.

Vi ønsker at de som blir med kommer hver gang det er PRE-tentro. Da blir vi godt kjent med hverandre, og gruppene kan jobbe med ting som er kontinuerlige.