tentro 2021/2022

av | apr 22, 2021

tentro 2021/2022

av | apr 22, 2021

Fredag 20. august kl. 18.00 har vi oppstartsmøte for tentro 21/22. Da er alle elevene som skal være med på tentro i år velkomne sammen med foresatte. Denne kvelden blir det informasjon om året, og vi begynner å bli litt kjent med hverandre.

NB! Alle som vurderer å delta på tentro er hjertelig velkomne, uansett om du er påmeldt til nå eller ikke. Så ta gjerne med en venn som ennå ikke helt vet hvor hun/han vil konfe seg.

Velkommen til deg som er 9.klassing skoleåret 2021/2022 til TENTRO! Det er vårt alternativ til konfirmasjon, og et år fylt av mye gøy, nye vennskap og mer kjennskap til Jesus.

Last ned en PDF-fil med informasjon her

Hva er tentro?

Alle i konfirmasjonsalder er velkomne på tentro! Her har vi samlinger og turer med Jesus i sentrum, samtidig som vi har det gøy og tar godt vare på hverandre.

tentro er et alternativ til konfirmasjon som er åpent for alle, uansett tro og kirketilhørighet. Her har vi undervisning om kristen tro og hvordan troende mennesker kan leve i relasjon med Gud og mennesker rundt seg.
tentro-året avsluttes med en festgudstjeneste hvor tentro-elevene selv står for hoveddelen av programmet. Her blir den enkelte tentro-elev bedt for og velsignet videre på veien i livet. (Mer informasjon under filmen.)

Når er tentro?

Vi har tentro-samlinger annenhver uke, fredager i partallsuker. Samlinene består av undervisning, fellesskap, snack og lek/ konkurranse. Så drar vi samlet på ungdomsmøte One80 etter tentro-samlingen en fredag i måneden og på møte i menigheten en søndag i måneden.Det gøyeste er uten tvil de to turene vi drar på! En BLI-KJENT-tur i september til Danmark og Fårup, og en tentro-weekend sammen med tentro-elever fra flere menigheter i mars 2022. (Praktisk info lenger nede på siden.)

Ta gjerne et skjermbilde av den digitale lappen under og send på SoMe til vennene dine!

tentro-lapp-21-22

Praktisk info:

Informasjonsmøte for tentro-elever og foreldre/foresatte fredag 20. aug. kl. 19:00
Det er samlinger annenhver fredag 18.30-20.00. Første samling den 27.august kl. 18.30
Vi gleder oss allerede til tidenes beste tentro-kull! Bli med du også!
BLI-KJENT-tur til Danmark og Fårup 10. – 12. sept. 2021 (Hvis vi ikke kan reise til DK finner vi et alternativ i Norge)
Festgudstjeneste for tentro søndag 1. mai 2022
Flere voksne og ungdom fra Betania er med som ledere.

Egenbetaling:
Kontingent kr. 995,- pr. semester (inkl. turer og materiell, men ikke lommepenger).

Inviter med en venn!

Kjenner du flere som er i tentro-alder? Da oppmuntrer vi til å invitere dem med på tentro i Betania. Du kan ta skjermbilde av den digital lapp på denne siden og sende på SoMe til venner.
NB! Det er lov å komme på informasjonsmøtet den 20. august uten å ha meldt seg på tentro for å sjekke ut om dette er noe for deg.

Påmelding eller mer info:
E-post: susanne@betaniagrimstad.no eller SMS: 901 73 883
Påmeldingen skal inneholde navn, adresse, mobilnummer og fødselsdato